KOOKWORKSHOP

Onze kookworkshops in de regio van Den Bosch zijn voor iedereen een feestje! 

Het leukste van een kookworkshop is dat iedere deelnemer iets kookt, en zichzelf zal verbazen. Als resultaat van de gezamenlijke activiteit ontstaan er (h)eerlijke gerechten.  Met een professionele chef-kok en duidelijke recepturen als handleiding koken jullie de sterren van de hemel!

Kookworkshop in de landwinkel van Oss ( van 8 tot 22 personen) 

  • Jullie koken op deze kooklocatie met ingrediënten uit de landwinkel, waarvan het brand rode rund, de melk en kazen welke van boer Spierings afkomstig zijn.
  • De keuken staat midden in de sfeervolle winkel en een wandeling naar de melkkoeien is zo gemaakt.
  • Ideaal als teamuitje of zelfs team-building waarbij jullie elkaar kunnen uitdagen te koken zonder receptuur?

Kookworkshop individuele inschrijving in de landwinkel van Oss

Kom gezellig meekoken samen met andere kookliefhebbers!Op dit moment staan er nog geen individuele kookworkshops ingepland maar bent u met een klein groepje flexibel in een aantal data? Dan kijk ik graag over een ander groepje aan wilt sluiten.

Al vanaf € 59,50 inclusief 4 drankjes kunt u hier samen koken van 17.00 tot 21.00!

Neem contact op om te reserveren of om de menukaart met het uitgebreide kookworkshop-aanbod te ontvangen!

 

Kookworkshop in Vught op Park Voorburg

  • Deze ruime keuken is perfect om in te koken van 13 tot 22 personen.
  • Er is een gezellige eetkamer naast de keuken zodat er een restaurant-situatie nagebootst kan worden. ( voor een brainstorm workshop of specifieke teambuilding activiteit)

 

Kookworkshops aan huis in de regio van Den Bosch

  • Voor uw gasten arriveren, dekken wij de tafel met mooi toute la Cuisine servies en is uw keuken ‘ bedrijfsklaar’ gemaakt.
  • U ervaart daarbij de luxe en comfort van de kok aan huis.
  • Wij brengen alle benodigde  spullen zoals messen en snijplanken mee dus elke ruimte is geschikt om heerlijk samen te koken.

Uitgebreide informatie over de verschillende kookworkshops met een thema zoals Italiaans, Brabantse tapas of Black Box neem gerust  Contact op! 

Vanaf € 39 kookt u tijdens de middag een high tea of sushi workshop en voor € 18,50 is er al een all-in drank en wijnarrangement.

 

 

home : toute la Cuisine / Kookworkshop regio Den Bosch / Kok aan huis regio Den Bosch / walking dinner Den Bosch / contact /