Om optimaal te genieten van het eten en om je gasten je volledige aandacht te geven.

Als je het leuk vindt om zelf nog wat te 'koken' zoals de borden mooi op te maken, kun je kiezen voor een sharing dinner. Bij de bezorging van het eten leg ik alles persoonlijk uit. Dan kun je later alles nog rustig nalezen in de meegeleverde handleiding.

Als 'service de luxe' dek ik jullie tafel zoals we dat in een restaurant doen. Ik maak gebruik van jullie eigen servies of ik breng het mee voor het ultieme restaurantgevoel maar dan fijn thuis. Het voordeel van het huren van servies is dat je de afwas niet zelf hoeft te doen. De volgende dag kom ik het vuile servies weer ophalen.

De kosten van het huren van servies, glaswerk en bestek zijn € 12 pp.

 

walking dinner Den Bosch
private dinner Den Bosch
dessert kok aan huis

Wil je helemaal nergens meer naar hoeven om  te kijken? Reserveer dan een Private Dinner.

Vanaf acht personen zorg ik er samen met een gastheer of -vrouw voor dat jullie een geweldige culinaire avond beleven.

Bij een feestje geeft een Walking Dinner een smakelijke invulling van de avond. Vanaf twintig personen kook ik live op de feestlocatie en serveren wij een zesgangenmenu. Deze gerechtjes samen zijn evenveel als een volledig diner.

Bovendien worden ze zo gepresenteerd dat ze met 1 vorkje en dus staand op te eten zijn.